House of Bird Diemerbos

Een fantastische locatie aan de rand van Diemen midden in de natuur. We zijn dagelijks geopend, serveren lunch, borrel en een mooi assortiment dranken. Uniek zijn onze 18 taps met eigen bieren van onze brouwerij Bird Brewery.

Van woensdag tot en met zondag serveren we ’s avonds een smakelijk diner. Ontdek hier zo ook onze vegetarische maar ook vegan opties. Zo serveren we voor ieder wat wils.

In het proeflokaal heb je altijd uitzicht op het Diemerbos. Buiten zijn verschillende terrassen, een grote zandbak en huttenbos voor kinderen en gratis buitenspellen als cornhole, schaken en jeu de boules.

Daarnaast organiseren wij met regelmaat activiteiten (o.a. pubquiz, excursies), zijn er ruimtes beschikbaar voor groepen en is er van alles doen in de omgeving.

Bekijk hieronder het menu of maak direct een reservering voor ons proeflokaal.

Veelgegeven antwoorden

Wij denken natuurlijk graag mee en geven alvast antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Hieronder de openingstijden van House of Bird Diemerbos.

Openingstijden proeflokaal

 • Ma & di: 10.00-18.00 (geen diner, wel borrelkaart)
 • Wo t/m zo: 10.00-21.00

Openingstijden keuken

 • Lunchkaart: dagelijks van 10.00 tot 15.00 uur.
 • Dinerkaart: wo t/m zo vanaf 17.00 uur tot een uur voor sluit.
 • Borrelkaart: hele dag beschikbaar

Openingstijden evenement (vergaderen, feestje, etc)

 • Voor evenementen kunnen we eerder/later open: dit is in overleg. Doe jouw aanvraag eenvoudig via deze online tool.

We hebben een agenda met activiteiten, waaronder een maandelijkse pubquiz en allerlei losse events. Verder is er in de omgeving van alles te doen, zoals een Birdroute voor kinderen, allerlei wandelingen en fietstochten en natuurexcuries.

Bij House of Bird is van alles mogelijk. Vergaderen, jubilea, verjaardag, feestje, bruiloft, bierproeverij, bedrijfsborrel, brainstorm, bedrijfspresentatie, groepslunch, BBQ en nog heel veel meer… Particulier of zakelijk.

Ook hebben wij verschillende ruimtes beschikbaar. Denk o.a. aan vergaderruimtes met een dakterras, een brouwlab en grote buitentent met eigen bierbus. Van een speciale lunch met 8 personen tot groot personeelsfeest met eigen bierbus. Stel jouw aanvraag samen en krijg direct een beeld van prijzen en arrangementen.

Een tafel reserveren tot 16 personen kan eenvoudig via de reserveringstool op onze website. Bent u met meer of heeft u speciale wensen voor een groep? Stel eenvoudig zelf de aanvraag voor een groepslunch, diner of borrel samen en bekijk direct de prijzen en arrangementen. Andere wensen? Dan kunt u het beste mailen naar reserveren@houseofbird.nl of bellen naar 03120 214 6555.

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Zeker. Bekijk de brochure om de ruimtes te vergelijken of doe direct vrijblijvend online een aanvraag.

Nee, dat is bij ons helemaal gratis.

Groep/event

Vergaderen, brainstorm, (bedrijfs)feestje, borrel, groepslunch, BBQ of een bruiloft? Wij maken er samen met jullie een bijzondere dag van. Met verschillende beschikbare ruimtes – binnen en buiten – is House of Bird een ideale plek voor allerlei activiteiten. Natuurlijk staat ons keukenteam daarbij altijd klaar voor een lunch, borrel, diner of BBQ naar wens.

Doen in het Diemerbos?

Er is van alles te doen in het proeflokaal, op het terrein én in de omgeving. Jeu de boules, cornhole, schaken, zandbak en huttenbos zijn gratis te doen op het terrein. Verder worden er allerlei activiteiten – o.a. pubquiz, natuurexcursies, kindertheater –  georganiseerd, bekijk hiervoor de agenda.

ONZE TIPS

Beschikbare ruimtes

Het proeflokaal heeft binnen ruimte voor circa 120 personen, buiten verschillende grote terrassen en er zijn diverse ruimtes beschikbaar voor groepen. Van vergadering tot complete bedrijfsdagen: alles is mogelijk. Bekijk de onderstaande ruimtes online of download de brochure.

Adres & Openingstijden

Openingstijden proeflokaal

 • Ma & Di: 10.00-18.00 (geen diner, wel borrelkaart)
 • Wo t/m Zo: 10.00-21.00

Openingstijden keuken

 • Lunchkaart: dagelijks van 10.00 tot 15.00 uur.
 • Dinerkaart: wo t/m zo vanaf 17.00 uur tot een uur voor sluit.
 • Borrelkaart: hele dag beschikbaar

Openingstijden evenement (vergaderen, feestje, etc)

 • Voor evenementen kunnen we eerder/later open: dit is in overleg. Doe jouw aanvraag eenvoudig via deze online tool.

Nog vragen?

Natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen. Mail naar  diemerbos@houseofbird.nl of bel 020 214 6555.