• Welkom in ons
    Proeflokaal.

    Bakje koffie, speciaalbieren en heerlijk eten.

Genieten in de natuur.

Het proeflokaal draait om duurzame, ambachtelijke producten, een huiselijke sfeer en inspirerende omgeving. Kom genieten van onze speciaalbieren, een bijzondere maaltijd of een koffie met appelgebak. Verder kan je het bezoek aan House of Bird erg goed combineren met een rustgevende boswandeling door de natuur van het Diemerbos. Jong en oud: iedereen voelt zich hier thuis.

Meer dan een horecazaak.

Het proeflokaal is een plek waar lokale producten, bijzondere bieren en een inspirerende sfeer feilloos bij elkaar aansluiten. Na een stevige wandeling even een bakje koffie? Een bijzondere bierproeverij met bijpassende voederplank? Of een diner met lokale producten? In het Proeflokaal ben je altijd op de juiste plek. Onze kaart wisselt met de seizoenen mee. Alles op zijn best.

Ontdek onze bieren.

In het Diemerbos barst het van de verschillende vogels, we hebben dan ook vele vogels in ons proeflokaal! Ken je de Rumoerige Roodborst al? Dit is het eerste biertje gebrouwen door Rik en Ralph, vele andere vogels zijn het roodborstje achterna gevlogen naar het Diemerbos. Ruim 15 verschillende vogels zijn neergestreken in ons proeflokaal en zijn verkrijgbaar op de tap, denk hierbij aan de Zwaanzinnig, Vink Heerlijk en de Nognietnaar Huismus.

Natuurrijk

Genieten in het Diemerbos

Dagelijks open

Je bent altijd welkom.

Groot terras

Genieten van de zon.

Anderen over het Proeflokaal.

De mannen van Bird Brewery kennen elkaar van de bieropleiding StiBON. Als mede-oprichter en coördinator van de opleiding ben ik daar hartstikke trots op. Fantastisch om te zien dat ze in korte tijd indruk maken met kwalitatief goede en bovenal lekkere bieren.