• House of Bird Kwintelooijen

  We zijn hard bezig met de ontwikkeling en hopen eind van de zomer de deuren te openen.

Onze visie

Focus op natuur, lokale samenwerkingen en toegankelijkheid

House of Bird opende in 2020 zijn eerste vestiging in het Diemerbos. Met jaarlijks tienduizenden gasten, een nominatie als ‘Best All Day Concept’ bij de Entree Awards en lovende kritieken in de media gaat het vliegend van start. Duurzaamheid, lokaal en toegankelijkheid spelen daarbij een belangrijke rol voor oprichters Rik van den Berg, Teun IJff en Ralph van Bemmel.

House of Bird is voor iedereen toegankelijk. We gebruiken duurzame kwaliteitsproducten van lokale producenten, waarbij we kijken naar verschillende elementen zoals verminderd transport, biologische ingrediënten en unieke bijdragen aan een betere wereld. We hebben ook ons eigen assortiment aan bieren van Bird Brewery, waarvoor we voor elke liter één boom planten 

Het allerbelangrijkste is echter dat iedereen zich meteen vertrouwd voelt bij House of Bird. Er heerst altijd een positieve sfeer, het personeel is ontspannen en de locatie ademt natuur. Dat zullen we ook in Kwintelooijen uitstralen.

House of Bird Kwintelooijen is in onze ogen een logische stap. Het gebouw past qua uitstraling, het natuurgebied is prachtig en er is behoefte aan horeca. We begrijpen daarbij goed dat we met House of Bird een belangrijke rol hebben om het gebied Kwintelooijen nog aantrekkelijker te maken, zoals we dat eerder deden in het Diemerbos. Het realiseren van een ruimte voor natuureducatie, bijzondere activiteiten en kwalitatief goede horeca zijn enkele manieren waarop we willen bijdragen.

Ben jij een early bird?

Hoor het als allereerst!

Ingenious, gevestigd in Veenendaal, ontwikkelt het duurzame gebouw. Het hoogste punt is inmiddels bereikt en het doel is om eind van deze zomer de deuren te kunnen openen. 
 
De aankomende maanden zal er steeds meer bekend worden over Kwintelooijen. Wil jij het als allereerste weten wanneer we de deuren openen, hoe de openingsborrel eruit ziet of welk team er in Kwintelooijen aan de slag gaat? Laat dan jouw mail achter, dan hoor jij het zodra wij meer weten!

  Volg ons ook alvast op onze social mediakanalen van House of Bird Kwintelooijen.
   

  Alvast een impressie van de architecten

  NieuwsGIERig?

  Hieronder antwoorden op vragen die je wellicht hebt.

  Dat is helaas afhankelijk van heel veel partners, maar wij hopen in september het eerste biertje te kunnen serveren.

  Qua horeca zijn wij toegankelijk voor iedereen. We kiezen voor duurzame kwaliteitsproducten, lokale producenten en geven extra aandacht aan duurzame opties. We wegen verschillende elementen af, zoals reducering in transport, biologische ingrediënten en unieke bijdragen aan een mooiere wereld. Uiteraard bieden we ook een ruim aanbod van onze eigen bieren van Bird Brewery, waarbij we voor iedere liter één boom planten.

  Bekijk de menukaart van House of Bird Diemerbos om een goed beeld te krijgen. 

  We zijn nog druk bezig met de inrichting van het terrein, maar uiteraard zal er een groot terras zijn. Verder kijken we naar speelplekken voor kinderen, zijn honden welkom en onderzoeken we opties die fijn zijn voor recreanten zoals een waterkraan. 

  Jazeker! Stuur jouw vacature naar werken@houseofbird.nl

  Werken bij House of Bird Kwintelooijen?

  WIE ZOEKEN WIJ?

  We zijn op zoek naar een mooie mix van fulltimers en parttimers, ervaren en nieuw talent. Onze ideale birds hebben liefde voor de natuur, maken makkelijk contact met anderen en stralen energie uit. Ben jij een vroege vogel, blij kuiken, ervaren moedergans of een trotse pauw die bij ons aan de slag wilt in de bediening of keuken?

  WAAROM SOLLICITEREN?

  – Relaxede werkplek met enthousiaste collega’s;
  – Goed salaris, fooi & reiskosten
  – Flexibele werktijden;
  – Midden in de prachtige natuur.

  WANNEER SOLLICITEREN?

  Wij werken er hard aan om half oktober de deuren te kunnen openen. Dat betekent dat wij momenteel al druk bezig zijn met het samenstellen van ons team. Wil jij ook bij ons komen werken als fulltimer of parttimer?

  Bekijk de openstaande vacatures

  Greep uit onze partners