House of Bird Kwintelooijen

Ontdek House of Bird Kwintelooijen, schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een unieke locatie waar natuur en genieten samenkomen. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend tussen 09:30 en 17:00 voor koffie, lunch en borrel en de bieren van Bird Brewery. Op zaterdag en zondag serveren wij ook diner en zijn wij open tot 20.30 uur.

Leuk feit: we zijn het enige proeflokaal van een brouwerij – Bird Brewery – in het Nationaal Park en met 18 taps is er van alles te ontdekken. Daarnaast is er een uitgebreide lunch en borrelkaart met allerlei duurzame kwaliteitsproducten.

Het allerbelangrijkste is echter dat iedereen zich meteen vertrouwd voelt bij House of Bird. Er heerst altijd een positieve sfeer, het personeel is ontspannen en de locatie ademt natuur.

De aankomende periode blijven we in hoog tempo ontwikkelen met onder meer de realisatie van het educatiecentrum, verschillende verhuurbare ruimtes en diverse activiteiten en evenementen.

Bekijk hieronder het menu of maak direct een reservering voor ons proeflokaal.

Veelgegeven antwoorden

Wij denken natuurlijk graag mee en geven alvast antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Hieronder de openingstijden van House of Bird Kwintelooijen

Openingstijden proeflokaal

 • Ma t/m vr: 09.30-17.00
 • Za & zo: 09.30-20.30

Openingstijden keuken

 • Lunchkaart: dagelijks van 09.30 tot 16.00 uur.
 • Borrelkaart: hele dag beschikbaar
 • Dinerkaart: Za & zo van 17.00 tot 20.00 uur

Openingstijden evenement (vergaderen, feestje, etc)

 • Voor evenementen kunnen we eerder/later open: dit is in overleg. Doe jouw aanvraag eenvoudig via deze online tool.

Een tafel reserveren tot 16 personen kan eenvoudig via de reserveringstool op onze website. Bent u met meer of heeft u speciale wensen voor een groep? Dan kunt u het beste mailen naar kwintelooijen@houseofbird.nl.

Qua horeca zijn wij toegankelijk voor iedereen. We kiezen voor duurzame kwaliteitsproducten, lokale producenten en geven extra aandacht aan duurzame opties. We wegen verschillende elementen af, zoals reducering in transport, biologische ingrediënten en unieke bijdragen aan een mooiere wereld. Uiteraard bieden we ook een ruim aanbod van onze eigen bieren van Bird Brewery, waarbij we voor iedere liter één boom planten.

Jazeker, dat is mogeljk op zaterdag en zondag. Voor grote evenementen en aanvragen kunnen wij natuurlijk ook altijd op maat bekijken wat de mogelijkheden zijn op andere dagen. Neem daarvoor contact op via event@houseofbird.nl

Binnen is er een speelhoek voor kinderen, buiten een zandbak en een grote speelweide voor ons proeflokaal. Ook zijn er twee speciale wandelroutes voor kinderen – een verhard pad en één modderig avonturenpad –  van 1.600 meter die starten vanaf ons terrein met een vogelbingo. De kinderroutes met vogelbingo zijn online te downloaden en binnenkort ook gratis af te halen bij de bar.

Jazeker.

Jazeker! Bekijk de openstaande vacatures.

Groep/event

Bedrijfsfeestje, borrel, groepslunch of een BBQ? Wij maken er samen met jullie een bijzondere dag van. We hebben verschillende arrangementen en ons keukenteam staat daarbij altijd klaar voor een lunch, borrel of BBQ naar wens.

Doe jouw aanvraag eenvoudig via onze online tool.

Dit zeggen anderen

over House of Bird

We hebben echt een geweldige dag gehad. Iedereen vond de locatie ook echt helemaal top.

Wij hebben zeker een fijne dag gehad en het feest was zeer geslaagd. De lokatie is top en eten is lekker.

Over Bird Brewery

House of Bird is het officiële proeflokaal van Bird Brewery. Als brouwerij wonnen wij de afgelopen jaren ruim 25 awards met de bieren, waaronder beste Saison en IPA van Nederland. Kenmerkend is de balans in de bieren, waardoor de ingrediënten mooi naar voren komen en de bieren toegankelijk blijven voor een breed publiek.

Als snelgroeiende brouwerij geloven wij bovendien dat we impact kunnen maken op de biermarkt. Dat doen we natuurlijk met onze prijswinnende bieren, maar ook door bewust om te gaan met de natuur. Samen met partners hebben wij intussen 140.000+ bomen geplant en 11,3 miljoen liter drinkwater gedoneerd. Daar zijn wij best een beetje trots op.

Er zijn standaard 18 eigen bieren op tap, daarnaast zijn er op fles en blik nog meer te verkrijgen. Het aanbod wisselt, maar onderstaande bieren hebben wij altijd.

Doen in Kwintelooijen?

Kwintelooijen is een bijzonder natuurgebied gelegen op de Utrechtse Heuvelrug tussen Rhenen en Veenendaal. Het landschap wordt gekenmerkt door zijn unieke terrasvormige structuur, ontstaan door zandafgravingen. Deze terrassen bieden prachtige panoramische uitzichten over de Gelderse Vallei en de uitgestrekte bossen van de Heuvelrug. Het gebied herbergt een rijke diversiteit aan flora en fauna, waardoor het een geliefde plek is voor natuurliefhebbers. Of je nu komt om te wandelen, vogels kijken of gewoon te genieten van de rust en de natuur, Kwintelooijen biedt voor elk wat wils.

ONZE TIPS

Adres & Openingstijden

Openingstijden proeflokaal

 • Ma t/m vr: 09.30-17.00 uur
 • Za & zo: 09.30-20.30 uur

Openingstijden keuken

 • Lunchkaart: dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.
 • Borrelkaart: hele dag beschikbaar
 • Dinerkaart: Za & zo van 17.00 tot 20.00 uur.

Openingstijden evenement (vergaderen, feestje, etc)

 • Voor evenementen kunnen we eerder/later open: dit is in overleg. Doe jouw aanvraag eenvoudig via onze online tool

Nog vragen?

Natuurlijk kun je ons altijd mailen. Mail naar  kwintelooijen@houseofbird.nl.