• Welkom in ons
    Proeflokaal.

    Bakje koffie, speciaalbieren en heerlijk eten.

Genieten in de natuur.

Ons proeflokaal staat voor duurzame, ambachtelijke producten, een gezellige huiselijke sfeer en een inspirerende omgeving. Geniet van onze speciaalbieren, een heerlijke maaltijd of een kop koffie met appelgebak. Een bezoek aan House of Bird is perfect te combineren met een wandeling door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Hier voelt iedereen, jong en oud, zich direct thuis.

Meer dan een horecazaak.

Het proeflokaal is een plek waar lokale producten, bijzondere bieren en een inspirerende sfeer feilloos bij elkaar aansluiten. Na een stevige wandeling even een bakje koffie? Een bijzondere bierproeverij met bijpassende voederplank? Of een diner met lokale producten? In het Proeflokaal ben je altijd op de juiste plek. Onze kaart wisselt met de seizoenen mee. Alles op zijn best.

Ontdek onze bieren.

Kwintelooijen is rijk aan verschillende vogelsoorten, en ons proeflokaal weerspiegelt deze diversiteit. Heb je de Rumoerige Roodborst al ontdekt? Dit was het eerste biertje dat door Rik en Ralph werd gebrouwen. Sindsdien zijn vele andere vogels het roodborstje gevolgd naar ons proeflokaal. Bij ons kun je genieten van 18 eigen bieren op de tap, waaronder de Zwaanzinnig, Vink Heerlijk en Nognietnaar Huismus.

Digitale tour

We nodigen je uit om alvast een kijkje te nemen op onze prachtige locatie in Kwintelooijen. Met deze virtuele rondleiding kun je de sfeer proeven, de verschillende ruimtes verkennen en een indruk krijgen van wat wij te bieden hebben. Navigeer door de locatie met de pijlen en beleef House of Bird alsof je er bent.

Dat is natuurlijk leuk, maar weet je wat nog leuker is? Vlieg lekker langs!

Natuurrijk

Genieten van Nationaal Park

Dagelijks open

Je bent altijd welkom.

Groot terras

Genieten van de zon.

Anderen over het Proeflokaal.

De mannen van Bird Brewery kennen elkaar van de bieropleiding StiBON. Als mede-oprichter en coördinator van de opleiding ben ik daar hartstikke trots op. Fantastisch om te zien dat ze in korte tijd indruk maken met kwalitatief goede en bovenal lekkere bieren.