Stel jouw evenement zelf samen

Vergaderen, brainstorm, (bedrijfs)feestje, borrel, groepslunch, BBQ of een bruiloft? Wij maken er samen met jullie een bijzondere dag van. Met verschillende beschikbare ruimtes – binnen en buiten – is House of Bird een ideale plek voor allerlei activiteiten. Natuurlijk staat ons keukenteam daarbij altijd klaar voor een lunch, borrel, diner of BBQ naar wens.

Veelgestelde vragen

Er komt een hoop kijken bij het organiseren van een evenement, dat ervaren wij elke dag. Wij denken natuurlijk graag mee en geven alvast antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Bij House of Bird is van alles mogelijk. Vergaderen, jubilea, verjaardag, feestje, bruiloft, bierproeverij, bedrijfsborrel, brainstorm, bedrijfspresentatie, groepslunch, BBQ en nog heel veel meer… Particulier of zakelijk.

Ook hebben wij verschillende ruimtes beschikbaar. Denk o.a. aan vergaderruimtes met een dakterras, een brouwlab en grote buitentent met eigen bierbus. Opties genoeg!

Bij House of Bird worden wekelijks meerdere evenementen georganiseerd. Om alles vlekkeloos te laten verlopen werken wij daarbij zoveel mogelijk met vaste arrangementen, waarbij er uiteraard voldoende keus is. Hierdoor weten wij zeker dat alles goed verloopt en de kwaliteit hoog is. Uiteraard is er daarnaast altijd ruimte voor speciale verzoeken.

Je kunt eenvoudig zelf via een online aanvraag jouw wensen doorgeven. Dit geeft je direct inzicht in de prijs. Onze eventmanager neemt vervolgens meestal binnen één werkdag contact op.

We hanteren per evenement in principe een maximum van 150 personen, maar daar kunnen wij – in overleg – overheen. Ter illustratie: op ons Festivalk kwamen 8.000+ bezoekers in drie dagen.

We hebben verschillende arrrangementen voor vergaderingen, lunch, borrel, diner en drank. Het makkelijkst is om dit via onze online aanvraagformulier te bekijken.

Een groepslunch, borrel of diner is mogelijk vanaf minimaal 8 personen. Wil je een ruimte afhuren dan kan dat uiteraard ook met minder personen. Doe online een aanvraag of mail naar event@houseofbird.nl

Kom je lunchen/dineren met een groep, maar wil je liever gewoon van de kaart bestellen? Reserveer (tot 16 personen) via de reserveringstool.

Zeker. Bekijk de brochure om de ruimtes te vergelijken of doe direct vrijblijvend online een aanvraag.

Nee, dat is bij ons helemaal gratis.

Wat je bij ons kunt doen?

Vergaderen, jubilea, verjaardag, feestje, bierproeverij, bedrijfsborrel, brainstorm, bedrijfspresentatie en nog heel veel meer…

Dit zeggen gasten

We hebben echt een geweldige dag gehad. Iedereen vond de locatie ook echt helemaal top.

Wij hebben zeker een fijne dag gehad en het feest was zeer geslaagd. De lokatie is top en eten is lekker.

We had the best day ever!

We hebben een zeer fijne dag gehad, mijn dank daarvoor! Ik zal eerdaags zeker ook nog met mijn gezin langskomen.

Op een prachtige locatie onze presentatie kunnen houden met o.a. live muziek van Ruben Hein en spreker Arjan Dwarshuis. Helemaal top.

We hebben het geweldig gehad. Dank voor jouw goede hulp en enthousiasme. Je ziet ons zeker weer!

Het was helemaal goed geregeld! Bedankt voor de goede zorgen!

House of Bird

House of Bird Diemerbos is in 2020 geopend als proeflokaal van Bird Brewery: een snelgroeiende, duurzame brouwerij met een grote liefde voor de natuur.

Het proeflokaal is gelegen in het schitterende Diemerbos op slechts 3 kilometer van Amsterdam. Wij verwelkomen jaarlijks tienduizenden gasten in het proeflokaal en hosten wekelijks zakelijke en particuliere evenementen. De reacties daarover zijn zeer positief vanuit zowel gasten als in de media. Als kers op de taart ontvingen wij in 2022 ook een nominatie als ‘Best All day concept van Nederland’ tijdens de prestigieuze horeca Entree Awards.

Sinds december 2023 is onze vestiging op de Utrechtse Heuvelrug in Kwintelooijen ook geopend.

Beschikbare ruimtes

Van vergadering tot complete bedrijfsdagen: we hebben allerlei verschillende ruimtes in het Diemerbos beschikbaar. Bekijk de onderstaande ruimtes online of download de brochure. Voor Kwintelooijen is er momenteel nog geen brochure, maar de Noordvleugel is al wel te boeken.

Greep uit onze zakelijke gasten

Van groepslunches en vergaderingen tot bruiloft en complete bedrijfsdagen. Vrijwel dagelijks organiseren wij kleine én grote evenementen voor zakelijke en particuliere gasten. Onze unieke locatie, goede kwaliteit en relaxte sfeer zorgen ervoor dat onze gasten altijd een heerlijke dag hebben.

Offerte aanvragen

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Stel eenvoudig zelf jouw evenement samen, dan heb je direct een goed beeld van de opties en de kosten. Download de offerte of stuur jouw aanvraag naar ons. Onze eventmanager neemt over het algemeen binnen één werkdag contact op om jouw wensen door te nemen.

Nog vragen?

Natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen. Mail naar  event@houseofbird.nl of bel 06-15567204.