Onze agenda

Bij House of Bird is er in het Diemerbos van alles te doen. Veel dingen zijn vrij toegankelijk, voor een aantal moet je even reserveren. Wij organiseren met grote regelmaat evenementen, waaronder een maandelijkse pubquiz, festivals en kindertheater. Hou onze agenda in de gaten!

Ted’s Muziekbingo
30 nov vanaf 19:30 uur
Ted’s Muziekbingo bij House of Bird in het Diemerbos.
Een gezellige avond met veel gezelligheid, hitjes en natuurlijk de bieren van Bird Brewery.
Meld je aan
Ted’s Kerstmuziekbingo
23 dec om 19:30
“All I want for Christmas is….” natuurlijk Ted’s Kerstmuziekbingo. De hartstikke leuke muziekbingo in een kerstjasje.Meld je aan
Top2000 Quiz
28 dec om 19:30
De jaarlijkse Top2000 Quiz bij House of Bird. Test je kennis over de lijst der lijsten! Weet jij het meest van jou en je vrienden over de Top2000?Meld je aan
Birdroute
Knapzak aan de bar
Haal een knapzak (5,- p.p.), zoek de 10 vogels langs de route en verdien jouw vogeldiploma!
Bekijk meer info
Bierproeverij
op aanvraag
Een bierproeverij met de bieren van Bird Brewery met één van onze biersommeliers. Een leuke, lekkere en ook leerzame activiteit.Meer informatie

Altijd wat te doen

Er is altijd van alles te doen in en rondom ons terrein. Met twee jeu de boules banen, groot buitenschaakbord en cornhole kunnen alle leeftijd lekker buitenspelen. Liever een rondje wandelen of fietsen? Bekijk de routes. Of organiseer een excursie met een natuurgids.

Onze tip voor jonge kuikens

De Birdroute in het Diemerbos is opgezet met o.a. Vogelbescherming, Staatsbosbeheer en Daarom Diemen. De route van 1.200 meter is voor alle kinderen die meer willen weten over vogels en natuur. In het proeflokaal kun je een knapzak (5,-) met zoekkaart en wat lekkers halen. Zoek vervolgens de 10 vogels op de route en verdien een officieel vogeldiploma van Boswachter Anne.

Nog meer tips

Een hele ruime omheinde zandbak met selchts één ingang. Kan jouw kuiken lekker spelen en kun jij rustig genieten van de rest.

Een heerlijke plek om lekker te slepen met takken, hutten te bouwen en te ravotten.

Onder de noemer BuitenLand – speciaal voor kinderen – organiseren wij allerlei buitenactiviteiten om spelenderwijs meer te leren over alles wat er in de buitenlucht te vinden is. Op stap met een natuurgids, een cursus huttenbouwen of gewoonweg lekker stampen in de plassen. In BuitenLand is iedereen een avonturier. Hou de agenda in de gaten voor nieuwe activiteiten.

Leef je uit in Speelbos Banjerbossie op slechts een kilometer van House of Bird. Sluip via de kronkelpaadjes door het bos en ontdek wat er te spelen valt: vaar met het pontje over het water, roetsj met de kabelbaan door de lucht, spring via de stapstenen over water en gras of maak muziek op de levensgrote xylofoon. Je kunt hier naar hartenlust hutten bouwen, met water kliederen, verstoppertje spelen of gewoon gezellig luieren.

Zelf iets organiseren?

Op ons terrein hebben wij alle ruimte voor evenementen. Wil jij zelf iets organiseren: laat het ons weten. We hebben verschillende beschikbare ruimtes – binnen en buiten – en zijn vaak een startpunt voor allerlei activiteiten. Natuurlijk staat ons keukenteam daarbij altijd klaar voor een lunch, borrel, diner of BBQ naar wens.

Dit zeggen anderen

We hebben echt een geweldige dag gehad. Iedereen vond de locatie ook echt helemaal top.

Wij hebben zeker een fijne dag gehad en het feest was zeer geslaagd. De lokatie is top en eten is lekker.

Nog vragen?

Natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen. Mail naar  reserveren@houseofbird.nl of bel 020 214 6555.