Onze agenda

Bij House of Bird is op Kwintelooijen van alles te doen. Veel dingen zijn vrij toegankelijk, voor een aantal moet je even reserveren. Zo is er elke zaterdag- en zondagochtend het kinderatelier voor creatieve kuikens en kan je verder dagelijks de vogelroute lopen.

Kinderatelier
Elke zaterdag en zondag van 09.30 – 12.00.
Bij House of Bird kan je in het weekend in de ochtend knutselen, verven en tekenen. Hartstikke leuk voor alle creatieve kuikens.Meer informatie
Birdroute
Bingokaart aan de bar
Haal een bingokaart (gratis) aan de bar, loop de route over het verharde pad of het avonturenpad en kruis de bingokaart vol. Weet jij alle vogels te vinden?
Bekijk meer info
Chef’s Menu
Elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00.
Ontdek de creativiteit van onze chef-kok met een 3-gangen menu voor slechts 36,50. Vegetarisch? Dat is natuurlijk ook mogelijk, geef het aan in de reservering. Elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.Reserveer nu
Bierproeverij
op aanvraag
Een bierproeverij met de bieren van Bird Brewery met één van onze biersommeliers. Een leuke, lekkere en ook leerzame activiteit.Meer informatie

Altijd wat te doen

Er is altijd van alles te doen in en rondom ons terrein. Een leuke zandbak voor kinderen en de gratis Birdroute met twee verschillende routes. Liever een rondje wandelen of fietsen? Bekijk de routes. Of organiseer een excursie met een natuurgids.

Onze tip voor jonge kuikens

Vanaf House of Bird Kwintelooijen starten twee prachtige wandelroutes van 1.600 meter. Speciaal voorkinderen is er gratis routekaart én vogelbingo af te halen in ons proeflokaal. Kun je met zijn allen op avontuur!

Nog meer tips

Een ruime omheinde zandbak voor kinderen. Kan jouw kuiken lekker spelen en kun jij rustig genieten van de rest.

De educatieruimte is nog in ontwikkeling maar volgt hopelijk snel. Het wordt een mooi educatiecentrum waar je alles kan leren over natuur.

Zelf iets organiseren?

Op ons terrein hebben wij alle ruimte voor evenementen. Wil jij zelf iets organiseren: laat het ons weten. We hebben verschillende beschikbare ruimtes – binnen en buiten – en zijn vaak een startpunt voor allerlei activiteiten. Natuurlijk staat ons keukenteam daarbij altijd klaar voor een lunch, borrel, diner of BBQ naar wens.

Dit zeggen anderen

Wij hebben met de familie hier gegeten op het terras. Geweldige locatie, lekker ruim terras en bijzonder vriendelijke bediening.

Met een groot gezelschap heb ik hier mijn verjaardag gevierd! Dat was enorm genieten. De service was uitstekend, heel alert en flexibel als iets anders liep. De locatie is ook erg leuk en in een mooie omgeving.

Nog vragen?

Natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen. Mail naar  kwintelooijen@houseofbird.nl of bel 0317 214 400.