• Pubquiz bij House of Bird

    Elke laatste donderdag van de maand een leuk avondje uit bij House of Bird. Onder het genot van de bieren van Bird Brewery beantwoord je samen met je team vragen over verschillende onderwerpen.

Bird’s pubquiz.

Elke laatste donderdag van de maand speel je Bird’s Pubquiz bij House of Bird. Dit is een gezellige avond bij House of Bird waar je samen met je team de vragen van QBWUA Quiz Events weet te beantwoorden. In verschillende rondes probeer je op onderwerpen als muziek, sport, politiek maar ook bier en vogels het juiste antwoord op de gestelde vraag te geven. Deze leuke avond wordt elke maand gepresenteerd door Martin en Harrie. Geniet verder van lekkere bites, een smakelijk diner en de bieren van Bird Brewery. Kroon je met je groepje tot het allerbeste team van de avond en ga er met de hoofdprijs vandoor.

Bekijk hieronder de komende activiteiten:

Pubquiz – 21 september | 19:30
Pubquiz – 19 oktober | 19:30
Pubquiz – 23 november | 19:30
– Top2000 quiz – 28 december | 19:30

Momenteel houden we een zomerpauze, inschrijven voor de komende pubquiz kan vanaf eind augustus.

We hebben op deze avond ook een mooie dinerdeal. Een burger naar keuze met een glas Thuisfluiter voor €21,50.

Andere evenementen
Bij House of Bird is er altijd wel wat te doen. Zo wordt er vaak wat op donderdag georganiseerd. Regelmatig kan je ook meedoen aan een muziekbingo, popquiz, of een 30 seconds toernooi. Bekijk de activiteitenpagina voor alle evenementen op de agenda.