• Reserveren

    Op het terras van House of Bird kun je weer komen genieten van koffie, gebak, lunch en natuurlijk de kwaliteitsbieren van Bird Brewery. Vooraf een terrasplekje reserveren is niet mogelijk, wel kunt u binnen reserveren.

Reserveren

Alleen binnen

Via het online formulier kun je binnen een tafel reserveren voor 1 tot 8 personen. Voor het terras kun je niet online reserveren, maar als er plek is op het terras is kun je uiteraard ook buiten plaats nemen.

Dus reserveer jouw plekje binnen of vlieg gewoon langs!

Kom je met een groep?

Voor grotere groepen horen wij graag de wensen, zodat wij rekening kunnen houden met o.a. aansluitende tafels, speciale dieetwensen of tijdsplanningen. Afhankelijk van de groepsgrootte vragen we jou daarom via onderstaande weg te reserveren. 

– 8-15 personen: mail naar reserveren@houseofbird.nl
– 15+ personen: mail naar event@houseofbird.nl

Online Reserveren

Alleen binnen tot 8 personen

FAQ

Hieronder antwoorden op vragen die je wellicht hebt.

Nee, dat kan helaas niet. Wel kun je binnen reserveren en naar buiten verplaatsen als er plek is. 

Jazeker. Honden mogen binnen en buiten, zolang ze aangelijnd zijn.

We hebben een bak met gevonden voorwerpen. Loop even langs om te kijken of jouw verloren voorwerp er wellicht tussen ligt.

Jazeker. We hebben voor allerlei ruimtes voor verschillende groepsgroottes en wensen. Mail jouw wensen naar event@houseofbird.nl en dan komen wij daar zsm op terug! 

Ja, dat kunnen wij op aanvraag. We rekenen 125,- per uur voor een natuurgids (minimaal 2 uur) en kunnen uiteraard de naborrel of het diner ook regelen. Mail naar event@houseofbird.nl 

Prive ruimte

Bedrijfsborrel, jubileum, verjaardag, brainstormsessie of andere gelegenheid waarbij je graag een eigen plek hebt? We verhuren verschillende ruimtes voor diverse gelegenheden en bekijk graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

20+

Speciaalbieren

25+

Awards

200.000+

Fans