Festivalk 2023

1 & 2 juli

Op 1 & 2 juli 2023 wordt ons hele terrein – 5.000m2 –  voor twee dagen omgebouwd tot een gratis toegankelijk Festivalk voor jong en oud.
 
Afgelopen jaar was fantastisch: ruim 8.000 bezoekers, een hele positieve sfeer en van alles te doen. Ook dit jaar gaan we er een fantastisch weekend van maken. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt, maar reken op o.a. live djs, bands, foodtrucks, proeverijen, natuurexcursies, lounge plekken, kindertheater, muziek en heel veel creativiteit! 
 
Het Festivalk is gratis toegankelijk, maar er komen de aankomende weken wel tickets voor speciale proeverijen, natuurexcursies en andere activiteiten via onze webshop. Hou het in de gaten via onze socials!
 

Ben jij een early bird?

Hoor het als allereerst!

De aankomende weken maken wij het programma bekend. Wil jij het als allereerste weten als we nieuwe proeverijen, excursies en andere activiteiten online komen? Laat dan jouw mail achter, dan hoor jij het zodra wij meer weten!

  WAT IS ER TE DOEN

  Muziek

  Muziek

  Met verschillende plekken is er voor ieder wat wils. Overdag lekker op de achtergrond, maar ’s avonds maken we er een echt feestje van met live DJ’s. Trek je dansschoenen aan, want die voetjes gaan van de vloer!

  Proeverijen

  Proeverijen

  Onze eigen biersommeliers organiseren proeverijen. Vorig jaar was dat o.a. bier & bonbons, leren proeven en bier kaas. Dit jaar wordt het weer wat anders!

  Excursies

  Excursies

  Verwacht allerlei excursies in het Diemerbos door onder meer Staatsbosbeheer, Vogelbescherming en IVN Diemen. Ga je mee met de boswachter?

  Speciaalbier

  Speciaalbier

  Als officieel proeflokaal van Bird Brewery speelt speciaalbier een grote rol op het Festivalk. Leuke bieren op tap, bijzondere proeverijen en wellicht nieuwe specials!

  Theater

  Theater

  Samen met theater de Omval wordt er een kindervoorstelling georganiseerd in de buitenlucht.

  Spelletjes

  Spelletjes

  Jeu de boules, levensgroot jenga, kubbs, corn hole, beerpong en een buitenschaakbord: er is genoeg te doen!

  Foodtrucks

  Foodtrucks

  Ook dit jaar weer verschillende foodstands, unieke barren en voldoende variatie voor alle foodies. Lekker voor jong én oud.

  Knutselen

  Knutselen

  Vogelhuisjes beschilderen, schminken, huttenbos en nog veel meer om lekker te knutselen.

  NieuwsGIERig?

  Hieronder antwoorden op vragen die je wellicht hebt.

  Is het Festivalk gratis toegankelijk?

  Ja, het terrein is gratis toegankelijk. We werken wel met een speciaal festivalkglas, muntjes en voor sommige activiteiten moet je betalen. Heb je nog een festivalkglas van vorig jaar? Dan kan je die gewoon meenemen!

  Hoe ziet het terrein eruit?

  We organiseren het op ons hele terrein van ruim 5.000 m2. Allerlei verschillende hoekjes voor bijvoorbeeld kinderactviteiten, muziek, workshops, excursies en meer. 

  Wat kan ik verwachten?

  Er is van alles te doen op het terrein, waaronder heel veel muziek, vogelexcursies, bierproeverijen, kindertheater, knutselhoeken en allerlei andere spelletjes. Van jong tot oud: voor iedereen worden het prachtige dagen!

  Wat is er qua eten & drinken?

  Er zijn binnen en buitenbarren met vele bieren van Bird Brewery en heel veel andere dranken voor jong en oud. Daarnaast zullen er verschillende foodtrucks staan met meer dan genoeg keuze. We maken hier later meer bekend over!  

  Zijn honden toegestaan?

  We raden het in verband met de hoeveelheid mensen en geluid sterk af om dit weekend met de hond langs te komen. Alle andere dagen van het jaar zijn honden natuurlijk welkom!

  Moet je voor kinderen ook een glas kopen?

  Nee, dat hoeft niet. Bier en wijn gaat in de Festivalkglazen (te krijgen aan de bar), maar voor frisdranken en warme dranken heb je deze niet nodig. Wel betaal je op het hele terrein dit weekend met muntjes.

  Terugblik: Festivalk 2022

  AFTERMOVIE

  IN BEELD

  Greep uit onze partners