BOCKtoberfest

1 Okt 2022 | 15.00 – 23.00

Op zaterdag 1 oktober 2022 vond de eerste editie van ons Bocktoberfest plaats! Dé opening van het bockbierseizoen! Om 15.00 opende we het feest met een gratis fust bockbier, muziek van live band The Tributes en unieke bieren uit ons eigen brouwlab. Later vond het Open NK Bockspringen plaats en maakte DJ Joppe er nog een mooi feestje van.
 
Al met al een geslaagde opening van het bockbierseizoen, ben jij er volgend jaar ook bij?

De line up

15.00 | Opening met gratis fust bockbier (op=op)
15.00 – 19.00 | Live muziek The Tributes
15.00 | Proef 4 unieke bieren uit ons brouwlab (op=op)
16.00 | Open NK Bockspringen
19.00-23.00 | DJ Joppe
 

Heel veel bieren

Unieke brouwsels

Op 1 oktober openen we ons bockbierseizoen met een gratis fust bockbier! Op onze 18 taps komen er die dag ook een aantal bieren terug, zoals het winterbier Apres Kievit.
 
Extra bijzonder: we brouwen speciaal voor het Bocktoberfest vier unieke bieren in ons brouwlab op hele kleine schaal. Kom jij ze proeven?

Live muziek & DJ

Vanaf 15.00 uur gaan we los

Vanaf 15.00 klinken de vrolijke vibes van één van de meeste succesvolle nederlandse coverbands The Tributes. Ze stonden eerder in o.a. de aftershows van Kensington, Guns ’N Roses, Bon Jovi en The Rolling Stones. Deze band maakt er met zekerheid een feestje.
 
Vanaf 19.00 neemt DJ Joppe het feestje over en knallen we het dak er zeker af!

OPEN NK BOCKSPRINGEN

Pak jij komend jaar de titel?

Altijd al Nederlands Kampioen willen worden? Dit jaar wist Jort zich als Nederlands Kampioen Bockspringen te kronen door als allersnelst het parcours af te leggen. Dit maakt Jort de terechte Nederlands Kampioen. Komend jaar maak jij weer kans, en wie weet wordt jij wel de nieuwe Nederlands Kampoen Bockspringen!

Word jij Nederlands Kampioen Bockspringen?

In samenwerking met Hollands Hophuis

Jort is de eerste Nederlands Kampioen Bockspringen. Met een tijd van 24,77 seconde was hij de allersnelste bockspringer! Zo mag Jort zich één jaar lang Nederlands Kampioen noemen.

4x Speciaal gebrouwen

Natuurlijk hebben we al 18 bieren op tap in het proeflokaal, maar speciaal voor het Bocktoberfest brouwen we ook nog 4 bieren in ons brouwlab. Unieke bieren in hele kleine volumes, dus wees er vroeg bij en laat je verrassen!

Witbier

Een bijzonder hoppig witbier met Europese hoppen. Misschien niet de eerste stijl die je verwacht op een bockbierfest, maar wel lekker ter afwisseling.

NEIPA

Extra fruitige NEIPA. Een bierstijl die snel is opgekomen en waar je mee kunt blijven spelen. Dat doen we dan ook graag!

Weizenbock

Een van onze favoriete stijlen door zijn doordrinkbaarheid. Door onder meer de tarwe is het bier relatief fris, maar heeft het ook de volheid van een herfstbier.

Herfstbock

Een mooie herfstbock als variatie op onze Lekkerinde Kauw. Deze mag je natuurlijk niet missen op het bocktoberfest, dus wees er op tijd bij!

NIEUWSGIERIG?

Hieronder antwoorden op vragen die je wellicht hebt.

Zeker!

Een heel mooi feestje met heel veel unieke bieren, live muziek en ludieke activiteiten. Lekker proosten met zijn allen en genieten van deze dag!

Wij serveren speciale gerechten die mooi aansluiten bij ons bocktoberfest, denk bijvoorbeeld aan (vega)bierstoof, bockworst en andere feestelijke gerechten! 

We raden het in verband met de hoeveelheid mensen en geluid sterk af om op het Bocktoberfest met de hond langs te komen. 

Nee.