Medewerker Bediening

House of Bird Kwintelooijen | Oproepbasis

Wat ga jij doen

Er is een groot team medewerkers in de bediening, waarvan een deel op oproepbasis. Samen bespreken wij welke dagen jij graag zou willen werken, maar natuurlijk heb je zelf ook de flexibiliteit jouw diensten en tijden te kiezen op het laatste moment.

Verder kom je te werken in een enthousiast team en is er altijd wel iemand te vinden om een drankje na werktijd te doen.

Wie ben jij

  • Je vindt het leuk om in een team te werken;
  • Je bent flexibel;
  • Je werkt graag met mensen;

Wat krijg je

  • Goed salaris volgens horeca CAO loon, daarbovenop fooi en vakantiegeld (dit betalen wij direct uit in jouw loon);
  • Ook als oproepkracht bouw je pensioen op;
  • Je gaat werken bij een Brewpub: we doen veel met onze eigen bieren van Bird Brewery, hebben een klein brouwlab en leiden je daar graag in op;
  • We groeien hard als organisatie (brouwerij en openen 2e proeflokaal dit jaar), kansen om door te groeien;
  • Een mooi glas bier na een werkdag, jaarlijks personeelsfeest, eigen festival en veel borrels;
  • Werken in een prachtige, bosrijke omgeving vlakbij Rhenen en Veenendaal;
  • Je komt te werken in een leuk en relaxed team.

Waar ga je werken

Het eerste proeflokaal House of Bird Diemerbos is in 2020 geopend als het officiële proeflokaal van Bird Brewery: een snelgroeiende, duurzame brouwerij met een grote liefde voor de natuur. Sindsdien is er een flinke groei doorgemaakt en verwelkomen wij jaarlijks tienduizenden gasten in het proeflokaal en hosten wekelijks zakelijke en particuliere evenementen. De reacties daarover zijn heel positief vanuit zowel gasten als in de media. Als kers op de taart ontvingen wij afgelopen jaar ook een nominatie tijdens de prestigieuze horeca Entree Awards als ‘Best All day concept van Nederland’.

In 2023 openen wij onze 2e vestiging in het prachtige Kwintlooijen, nabij Rhenen en Veenendaal. Op het meest biodiverse stuk van de Utrechtse Heuvelrug creeren wij een plek om heerlijk te genieten van de prachtige omgeving, bijzondere bieren, lekker eten en meer.

Samenvattend: je komt te werken in een snelgroeiende organisatie met veel mogelijkheden. Een plek waar je absoluut je ei kwijt kunt en met plezier werkt.

Wanneer begin je

We verwachten half oktober open te gaan. Wat ons betreft start je vanaf het moment van openen. Is jouw situatie anders, dan kijken we natuurlijk wat voor jou haalbaar is.

Hoe werkt het

Stuur jouw sollicitatie eenvoudig.

We bekijken jouw CV en sollicitatie direct. Denken wij dat jij past in ons team? Dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Natuurlijk ontmoeten wij jou graag. En jij ons ongetwijfeld ook. Is er een klik en zijn de voorwaarden akkoord? Dan kunnen we direct doorschakelen.

Je wordt ingewerkt door ervaren collega’s en vindt ongetwijfeld snel jouw plek in ons enthousiaste team.

Heb je nog vragen?

Laat het horen via werken@houseofbird.nl of 020 214 65 55.