• Onze bieren.

    Maak kennis met de bieren van Bird Brewery

    Tapmuur proeflokaal House of Bird

Bird Brewery.

De lekkere bieren die wij schenken zijn de bieren van Bird Brewery. Een brouwerij die in 2016 werd opgericht door biersommeliers Rik en Ralph. Het eerste gebrouwen biertje maakte in 2016 direct een zeer goede indruk, de Rumoerige Roodborst werd door Ratebeer.com beoordeeld als één van de 50 beste amberbieren ter wereld! Zo heeft Bird Brewery sinds de oprichting nog ruim 25 andere awards in de wacht weten te slepen. Onderscheidingen waar je trots op mag zijn! De laatste jaren heeft Bird Brewery flinken stappen gemaakt en zijn de bieren te verkrijgen in vele horecazaken en diverse supermakten. 

Fuut Fieuw.

Een blonde, fruitige Session Pale Ale met een witte schuimkraag. Met de neus kan onder meer citrus, geel tropisch fruit en lichte karameltonen worden waargenomen. Met zijn lage alcoholgehalte en mooie bitter weet hij je moeiteloos te verleiden.

Non Alk.

De Non Alk is een frisse smaakvolle White IPA. Een goede dorstlesser die laat zien dat bier ook lekker kan zijn met een heel laag alcoholpercentage!

Nog Eendje.

Een fruitig blond bier met karameltonen en frisse hoppen. Het eerste zonnetje nodigt uit om er eentje te drinken. En nog eendje? Nog eendje dan.

Datisandere Koekoek.

Een blonde, frisse saison met drie fruitige hopsoorten. De funky gist geeft het bier een droge, kruidige smaak. De ideale dorstlesser voor iedere dag!

Nognietnaar Huismus.

Een fruitige, licht gebrande American Brown vol karamel-, noten-, en koffietonen. Een topper waardoor je beslist nog niet naar huis gaat.

Rumoerige Roodborst.

De prijswinnende American Amber is het eerst gebrouwen biertje van Bird Brewery. Het bier waar het allemaal begon. De Rumoerige Roodborst is een fris, fruitig, licht hoppig bier met een mooie robijnrode kleur. Gebrouwen met vier soorten hop en vijf soorten mout.

Vink heerlijk.

Een licht bittere, fruitige IPA gebrouwen met heel veel roggemout. Het blonde bier heeft een volle body, mooie bitterheid en een geur vol tropisch fruit.

Zwaanzinnig.

 Een fris en fruitig witbier vol met tarwemout en tropische hoppen. Het is een goed doordrinkbaar bier met een mooi alcoholpercentage van 4,5%, het bier smaakt extra lekker in het zonnetje!

Ontdek onze bieren.

Naast onze vaste bieren brouwt Bird Brewery ook met regelmaat heerlijke specials. Deze zijn net even wat anders, vaak in beperkte oplage en met een meer uitgesproken smaak. 

Eén van de specials van dit jaar is de Albatrots, een saison met jeneverbes is een mooie dorstlesser voor dit voorjaar. De kruidigheid van de gist is een mooie combinatie met de jeneverbes.

Heerlijk op ons bosrijke terras is de Valkmanschap ’21, een New England IPA met een mooie toevoeging van Abrikoos. Het bier is speciaal gebrouwen voor de Nationale Vogelweek. Valkmanschap is een jaarlijks terugkerend bier, elk jaar brouwen we het in een andere bierstijl én planten we één boom per verkocht flesje

Wil je graag deze bieren zelf in huishalen? Bestel ze bij ons in de webshop!

Wil je de bieren bij ons in het proeflokaal komen proeven? Reserveer je plekje bij ons!

Natuurrijk

Genieten in het Diemerbos

Dagelijks open

Je bent altijd welkom.

Groot terras

Genieten van de zon.

Anderen over Bird Brewery.

De mannen van Bird Brewery kennen elkaar van de bieropleiding StiBON. Als mede-oprichter en coördinator van de opleiding ben ik daar hartstikke trots op. Fantastisch om te zien dat ze in korte tijd indruk maken met kwalitatief goede en bovenal lekkere bieren.

Henri Reuchlin
Henri ReuchlinOprichter StiBON