Sous-Chef

House of Bird Kwintelooiijen | Fulltime

Wat ga jij doen

Wij zijn per half oktober op zoek naar een fulltime sous-chef om ons keukenteam te versterken. Als sous-chef ben je medeverantwoordelijk voor het keukenteam en zorg je in samenspraak met de chef-kok o.a. dat de gerechten goed de keuken uit komen, personeel wordt opgeleid en bovenal dat er een goede sfeer heerst. De menukaart wordt in samenspraak met onze andere vestiging opgemaakt, waarbij er ruimte is om eigen creativiteit in te brengen.

Belangrijk vinden wij bovenal dat de positieve energie van het starten van een nieuwe horecazaak goed voelbaar is in het team. Samen zorgen jullie ervoor dat elke dag een prachtige dag wordt voor iedereen!

Wie ben jij

 • Ervaring als sous-chef in de horeca is een pré;
 • Je vindt het leuk om in een team te werken;
 • Je bent flexibel, weet het overzicht te behouden en denkt in oplossingen;
 • Je werkt graag met mensen en bent communicatief sterk;
 • Ervaring met Horeko en Dyflexis is een pré;

Wat krijg je

 • 25 vakantiedagen, pensioenopbouw en natuurlijk 8% vakantiegeld;
 • Goed salaris volgens horeca CAO loon (indicatie 2.581,- tot 3.174,-), daarbovenop fooi en vakantiegeld;
 • Je gaat werken bij een Brewpub: we doen veel met onze eigen bieren van Bird Brewery, hebben een klein brouwlab en leiden je daar graag in op;
 • We groeien hard als organisatie, kansen om door te groeien;
 • Een mooi glas bier na een werkdag, jaarlijks personeelsfeest, eigen festival en veel borrels;
 • Werken in een prachtige, bosrijke omgeving vlakbij Rhenen en Veenendaal;
 • Je komt te werken in een leuk en relaxed team.

Waar ga je werken

Het eerste proeflokaal House of Bird Diemerbos is in 2020 geopend als het officiële proeflokaal van Bird Brewery: een snelgroeiende, duurzame brouwerij met een grote liefde voor de natuur. Sindsdien is er een flinke groei doorgemaakt en verwelkomen wij jaarlijks tienduizenden gasten in het proeflokaal en hosten wekelijks zakelijke en particuliere evenementen. De reacties daarover zijn heel positief vanuit zowel gasten als in de media. Als kers op de taart ontvingen wij afgelopen jaar ook een nominatie tijdens de prestigieuze horeca Entree Awards als ‘Best All day concept van Nederland’.

In 2023 openen wij onze 2e vestiging in het prachtige Kwintlooijen, nabij Rhenen en Veenendaal. Op het meest biodiverse stuk van de Utrechtse Heuvelrug creeren wij een plek om heerlijk te genieten van de prachtige omgeving, bijzondere bieren, lekker eten en meer.

Samenvattend: je komt te werken in een snelgroeiende organisatie met veel mogelijkheden. Een plek waar je absoluut je ei kwijt kunt en met plezier werkt.

Wanneer begin je

We verwachten half oktober open te gaan. Wat ons betreft start je vanaf het moment van openen. Is jouw situatie anders, dan kijken we natuurlijk wat voor jou haalbaar is.

Hoe werkt het

Stuur jouw sollicitatie eenvoudig.

We bekijken jouw CV en sollicitatie direct. Denken wij dat jij past in ons team? Dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Natuurlijk ontmoeten wij jou graag. En jij ons ongetwijfeld ook. Is er een klik en zijn de voorwaarden akkoord? Dan kunnen we direct doorschakelen.

Je wordt ingewerkt door ervaren collega’s en vindt ongetwijfeld snel jouw plek in ons enthousiaste team.

Heb je nog vragen?

Laat het horen via werken@houseofbird.nl of 020 214 65 55.