Knutsel in het Kinderatelier

Bij House of Bird Kwintelooijen vinden wij creativiteit ontzettend belangrijk. Ontdekken doe je – zeker als kind – door dingen te doen. In het kinderatelier proberen wij kinderen de ruimte te geven om lekker aan de slag te gaan en hun verbeelding de vrije loop te laten.

Elke zaterdag- en zondagochtend tussen 09.30 – 12.00 uur is er kinderatelier bij House of Bird Kwintelooijen. Weekenden waarin creatieve kuikens hun artistieke ei kwijt kunnen. Schilder een canvasdoek, verf een vogelhuisje, versier een happy stone of kleur lekker een kleurplaat.

Wat is er te doen?

  • Kleurplaten kleuren
  • Happy Stones versieren
  • Canvas doek schilderen
  • Vogelhuisje verfen

Het kleuren van een kleurplaat is gratis, voor de overige activiteiten vragen wij een onkostenvergoeding. Alle gemaakte kunstwerken mogen uiteraard mee naar huis genomen worden.

Veelgegeven antwoorden

Wij denken natuurlijk graag mee en geven alvast antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Elke zaterdag- en zondagochtend van 09:30 – 12:00 bij House of Bird Kwintelooijen.

Het kleuren van een kleurplaat is gratis. Voor producten als een vogelhuisje, happy stone en canvasdoek vragen we wel een onkostenvergoeding.

Kleurplaten, happy stones, canvasdoeken en vogelhuisjes.

Nee. Wij regelen de materialen en plek, maar je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen kind.

Voor kinderen tot 12 jaar. Kleurplaten zijn geschikt voor jongere kinderen, terwijl canvasdoeken meer geschikt zijn voor oudere kinderen. Dit kun je uiteraard zelf het best beslissen.

Jazeker!

Nee, wij hebben verf, potloden en stiften om lekker aan de slag te gaan!

Anderen over Kinderatelier

Een leuke manier om de zaterdagochtend door te brengen. De kinderen hebben het enorm naar hun zin en daarna zijn we nog even lekker het gebied in gelopen!

Wij hebben een vogelhuisje beschilderd en die hangt in de tuin. Lekker kleurrijk!

Een aanrader voor elke ouder die iets leuks en educatiefs wil doen met hun kinderen in het weekend!

Lekker laagdrempelig: leuk initiatief!

Nog meer doen?

Birdroute

Vanaf House of Bird starten er twee prachtige wandelroutes van 1.600 meter. Speciaal voorkinderen is er gratis routekaart én vogelbingo af te halen in ons proeflokaal. Kun je met zijn allen op avontuur!

Speelhoek

Voor de kleinste kuikens is er binnen ook een eigen speelhoek. Geen grote glijbanen of ballenbakken, maar met een beetje creativiteit genoeg voor uren speelplezier.

Zandbak

Op het terras is een grote zandbak te vinden. Ook is er voor ons terras een grote speelcirkel voor de grotere kinderen.

Nog veel meer…

Wil je aan de slag met ons Natuur Doe-Boek, kom je binnenkort kijken in ons nieuwe natuureducatiecentrum of iets anders? Hou onze activiteiten agenda in ieder geval in de gaten!

Bekend uit de media