• Welkom in ons
    House of Bird.

    Kom proeven in ons Proeflokaal, ga op ontdekkingstocht in de Bibliotheek of kom brouwen in het Brouwlab!

Meer dan horeca.

House of Bird in het Diemerbos wordt dé officiele brewpub van Bird Brewery. Na een succesvolle start als brouwerij hebben bierbrouwers Rik en Ralph de perfecte locatie voor een eigen horecazaak gevonden. Een plek waar natuur, bier en activiteiten op een enthousiaste manier bij elkaar komen. Gratis activiteiten voor jong en oud, verhuurbare ruimtes voor groepen en een inspirerende, natuurrijke omgeving.

In het sfeervolle Proeflokaal worden lokale producten en bijzondere speciaalbieren geserveerd. Aansluitend vind je er de Bibliotheek: een inspirerende plek waar je spelenderwijs op ontdekkingstocht kan gaan. Tot slot is er het Brouwlab: de officiele testlocatie van Bird Brewery.

Het Proeflokaal.

Het Proeflokaal is de plek voor jong en oud om te genieten van heerlijke producten en verrassende activiteiten in een natuurrijke omgeving. Van koffie met appelgebak tot bijzondere speciaalbieren. Hier is iedereen op zijn plek.

De Bibliotheek.

De Bibliotheek is een inspirerende ruimte, waarbij mensen van iedere leeftijd op ontdekkingstocht kunnen gaan door de vele boeken en rariteiten. De ruimte is ook te huur voor feesten en evenementen.

Het Brouwlab.

Het Brouwlab is een plek waar alles te leren valt over speciaalbier. Voel de pure ingredienten, proef testbatches of volg een brouwcursus. Ook te huren als ruimte voor inspiratiesessies, vergaderingen en meer.

Wil jij meer weten?

Laat jouw e-mailadres achter en ontvang direct onze presentatie met uitgebreide plannen.

20+

Speciaalbieren

15+

Awards

75.000

Fans