• COVID-19

    De informatiepagina over COVID-19 van House of Bird

Bij House of Bird ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje. Gedurende de coronacrisis zal de beleving van het bezoek iets anders zijn dan normaal. Wij vragen hierom van jou de volledige medewerking om het bezoek aan House of Bird zo veilig maar ook zeker zo leuk mogelijk mogelijk te laten verlopen! Dit is wat wij van jou verwachten:

Klachten Bij verkoudheidsklachten, koorts en andere coronaklachten van jou en het gezelschap is het verzoek om het bezoek uit te stellen tot iedereen weer zo fris is als een hoentje. Ben je onlangs in contact geweest met iemand met coronaklachten, ook dan is ons verzoek om het bezoek uit te stellen.

Zitplek Een vaste zitplek is verplicht, een toiletbezoek is met mondpakje wel mogelijk bij onze toiletten.

Bestellen Onze medewerkers lopen rond om bij u een bestelling op te nemen. Op het terras is het ook mogelijk om te bestellen na het scannen van de QR-code, de QR-code vindt je op de terrastafels. Na het plaatsten van de bestelling brengen wij de bestelling naar je toe.

Desinfecteren Wij vragen je de handen te desinfecteren bij aankomst, de desinfectiepompjes staan buiten bij de entree.

Reserveren Momenteel is vooraf reserveren niet mogelijk. Een reservering kan worden gemaakt aan de deur voor maximaal twee personen.

Natuurrijk

Genieten in het Diemerbos

Dagelijks open

Je bent altijd welkom.

Groot terras

Genieten van de zon.