• COVID-19

    De informatiepagina over COVID-19 van House of Bird

Bij House of Bird ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje. Gedurende de coronacrisis zal de beleving van het bezoek iets anders zijn dan normaal. Wij vragen hierom van jou de volledige medewerking om het bezoek aan House of Bird zo veilig maar ook zeker zo leuk mogelijk mogelijk te laten verlopen! Dit is wat wij van jou verwachten:

Klachten
Bij verkoudheidsklachten, koorts en andere coronaklachten van jou en het gezelschap is het verzoek om het bezoek uit te stellen tot iedereen weer zo fris is als een hoentje. Ben je onlangs in contact geweest met iemand met coronaklachten, ook dan is ons verzoek om het bezoek uit te stellen.

Huishouden
Behoren jij en het gezelschap tot hetzelfde nest? Dan hoeven jullie aan tafel niet op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten. Komt de rest van het gezelschap uit andere nestjes, dan dienen jullie wel op 1,5-meter afstand van elkaar te zitten.

Zitplek
Een vaste zitplek is verplicht, een toiletbezoek is uiteraard wel mogelijk bij onze toiletten.

Bestellen
Onze medewerkers lopen rond om bij u een bestelling op te nemen. Op het terras is het ook mogelijk om te bestellen na het scannen van de QR-code, de QR-code vindt je op de terrastafels. Na het plaatsten van de bestelling brengen wij de bestelling naar je toe.

Desinfecteren
Wij vragen je de handen te desinfecteren bij aankomst, de desinfectiepompjes staan binnen bij de ingang.

Reserveren
Voor een plekje binnen is reserveren nog verplicht, een reservering aan de deur is ook een optie. Voor het terras hoef je niet te reserveren. Reserveer je plekje hier.  

Heb je nog vragen? Bel gerust, dagelijks zijn wij bereikbaar op +31615567204

Natuurrijk

Genieten in het Diemerbos

Dagelijks open

Je bent altijd welkom.

Groot terras

Genieten van de zon.